Buitenreclame Gemeente Venray

43215

Potentiële kopers

Buitenreclame in Gemeente Venray

Venray is een gemeente en ligt in de provincie Limburg. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 165 km2 en telt in totaal 43.326 inwoners. 

Venray vormt sinds 1 januari 2010 een plattelandsgemeente met een stedelijke kern. Daaromheen liggen maar liefst dertien dorpskernen. In de stedelijke kern wonen ongeveer 30.000 mensen. De overige 13.500 inwoners wonen in de dertien dorpen.

Na Venlo is Venray de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg. Venray speelt een toonaangevende rol in de regio. Hierdoor is het voor jouw campagne het meest gunstig om door de hele regio te adverteren. Zo valt jouw campagne bij de meeste mensen op waardoor je een groot bereik hebt!

Wat is er mogelijk in Venray?

Via ESH Media kun je in de gemeente Venray gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals alle Singels (Noord, oost, zuid, west), Beekweg en de Overloonseweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Reclameborden in Venray plaatsen?

Jouw campagne in Venray wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Venray is 80. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.891 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 137.830.

Jouw campagne in de gemeente Venray nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Boekel en Cuijk?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Venray!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Venray

€ 761,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram