Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Cruquius

1.040 Inwoners

20 A0 displays

vanaf €260,- per week

Buitenreclame gemeente Haarlemmermeer


Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Cruquius

Cruquius is een dorp in de gemeente en polder Haarlemmermeer en telt in totaal 1.040 inwoners. Het dorp ligt tegenover Heemstede aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Om Cruquius liggen de dorpen: Vijfhuizen, Zwaanshoek, Cruquius-Oost en Hoofddorp.

Cruquius is een klein dorp waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze te plaatsen op de grote en bekendste wegen van het dorp. 

Adverteren in Cruquius?

Via ESH Media kunt u in Cruquius adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Spaarneweg, Bennebroekerdijk en de Oude Kruisweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. Daarnaast is er in Cruquius een lange boulevard met 55 (woon)winkels. De ideale plek voor jouw advertentie! De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Cruquius

Jouw campagne in Cruquius wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Cruquius is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 24.423 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 244.230.

Jouw campagne in Cruquius nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Hoofddorp?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Cruquius!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

10 Dubbelzijdige displays Cruquius

€ 669,00 per week

Regulier Tarief
20 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Cruquius

€ 260,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in Haarlemmermeer

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram