Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Badhoevedorp

13.290 Inwoners

20 A0 displays

vanaf €260,- per week

Buitenreclame gemeente Haarlemmermeer


Buitenreclame Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer in de provincie Noord-Holland. Badhoevendorp telt in totaal 13.290 inwoners. Het Badhoevedorp is vernoemd naar de modelboerderij genaamd 'De Badhoeve' van de burgemeester van Haarlemmermeer.

Badhoevedorp heeft meerdere wijken: Bouwlust, Noordwest, Zuid-centrum en Noordoost. Echter worden de namen van de wijken amper door de bewoners gehanteerd. Dit komt omdat er informele wijknamen worden gebruikt die dus gebruikerlijk zijn.  Zo worden de namen het Groene dakendorp en de Vogelbuurt gebruikt. De naam van het Groene Dakendorp is ontstaat doordat de dure villa's die daar staan, groene daken hebben. De naam van de Vogelbuurt is ontstaan doordat de straten naar de bekende vliegtuigen van de KLM werden vernoemd. Doordat de bekende vliegthuigen naar vogels werden vernoemd, komt de wijk zo op zijn naam.

Adverteren in Badhoevedorp?

Via ESH Media kun je in Badhoevedorp adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Burgemeester Amersfoordtlaan, Akkerdijk en de Zeemanlaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 5 en 10 aangeboden.

Plaatsing in Badhoevedorp

Jouw campagne in Badhoevedorp wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Badhoevedorp is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 19.393 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 193.930.

Jouw campagne in Badhoevedorp nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Cruquius?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Badhoevedorp!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

10 Dubbelzijdige displays Badhoevedorp

€ 650,00 per week

Regulier Tarief
20 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Badhoevedorp

€ 260,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in Haarlemmermeer

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram