Buitenreclame Gemeente Westervoort

14.948 Inwoners

30 A0 displays

vanaf €220,- per week

Buitenreclame gemeente Westervoort


Buitenreclame Gemeente Westervoort

Westervoort is een plaats en een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 7,84 km2 en telt in totaal 14.948 inwoners. 

De gemeente Westervoort wordt omringd door de gemeenten: Arhem, Rheden, Zevenaar, Duiven en Lingewaard. Ook ligt Westervoort langs de Nederrijn en de IJssel. 

Westervoort vormt samen met de gebieden van de gemeenten Zevenaar en Duiven de streek Liemers. Liemers telt in totaal bijna 84.000 inwoners. Hierdoor is het voor jouw campagne erg gunstig om in de streek Liemers te adverteren. Op deze manier heb je een groter bereik voor jouw campagne!

Adverteren in Westervoort?

Via ESH Media kun je in de gemeente Westervoort adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Rivierweg, Rijksweg en de Hamersestraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Westervoort

Jouw campagne in Westervoort wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Westervoort is 30. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 9.200 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 138.000.

Jouw campagne in de gemeente Westervoort nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Duiven?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

 Start jouw campagne in Westervoort!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

15 Dubbelzijdige displays Westervoort

€ 398,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Westervoort

€ 220,00 per week

Lokale niet-commerciële campagnes.

Offerte

Andere producten in Westervoort

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De verrijdbare bak is overal neer te zetten en is gemaakt van 100% gerecyclede pallets.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou graag over de invulling van jouw campagne. Met ruim 25 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram