Buitenreclame Gemeente Hoeksche Waard - Binnenmaas

28.889 Inwoners

40 A0 displays

vanaf €1095,- per week

Buitenreclame gemeente Hoeksche Waard


Buitenreclame Binnenmaas

Binnenmaas is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Binnenmaas had als gemeente een totale oppervlakte van 75,60 km2 en telt in totaal 28.889 inwoners. 

Binnenmaas was eerder zelf een gemeente, maar maakt sinds 1 januari 2019 deel uit van de gemeente Hoeksche Waard. De gemeenten Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Oud-Beijerland maken hier ook onderdeel van uit.
Binnenmaas heeft haar naam te danken aan de Binnenbedijkte Maas, wat een afgedamde tak van de Maas is die geheel binnen de gemeentegrenzen ligt.

Wat bijzonder aan Binnenmaas is, is dat de FrieslandCampina-fabriek in de gemeente, in Maasdam, ligt. Dit is in Nederland de grootste fabriek van dit bedrijf. Daarnaast staan er een paar korenmolens in de gemeente. Korenmolens worden vaak als iets historisch gezien en zijn dan ook erg populair voor een groot publiek. Voor jouw campagne is het dus gunstig om rondom de Korenmolens te adverteren. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Binnenmaas?

Via ESH Media kun je adverteren in dubbelzijdige A0-displays in kernen als Mijnsheerenland, Heinenoord, Puttershoek, Maasdam, 's-Gravendeel en Westmaas. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Groeneweg, Blaaksedijk en de Sportlaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Binnenmaas

Jouw campagne in Binnenmaas wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Binnenmaas is 40. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.602 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 72.040.

Jouw campagne in Binnenmaas nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Oud-Beijerland, Strijen en Cromstrijen?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Binnenmaas!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays Binnenmaas

€ 1.205,00 per week

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

70 Dubbelzijdige displays Hoeksche Waard

€ 2.499,00 per week

Pakketprijs voor 70 Dubbelzijdige displays incl. drukwerk in gemeente Hoeksche Waard. Verspreid over Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen. €3999 voor 2 weken.

Offerte

Andere producten in Hoeksche Waard

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram