Oplossingen omtrent coronavirus

Beste ondernemer/organisator,

Het Coronavirus heeft momenteel een flinke impact op ons land. Wij vinden het belangrijk om tijdens deze periode er voor elkaar te zijn. Media en communicatie zijn hierin zeer belangrijk, dit staat dan ook tussen de cruciale beroepen. Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk met jullie te communiceren. 

Wat kunnen we voor elkaar betekenen

Het kan zijn dat je een campagne qua datum wil verzetten, maar het kan ook zijn dat je juist nu wat wil communiceren. Voor beide opties bieden wij oplossingen aan, uiteindelijk zullen we er natuurlijk altijd samen uit moeten komen. 

Campagne gaat niet door 

Wij denken met jullie mee wanneer je evenement/voorstelling/actie etc. niet door kan gaan. Wanneer iets niet doorgaat, is het uiteraard wel belangrijk om dat te communiceren. Wij bieden de optie aan om met alleen dekkende reiskosten de campagne op locatie te stickeren. Een voorbeeld is om aan te geven dat een festival later plaatsvindt. Is de campagne nog niet geplaatst, kunnen we ook nog de posters opnieuw printen met de boodschap die je wil uitdragen. Wij zullen in ieder geval altijd met jullie meedenken. De campagne kunnen we bijvoorbeeld ook verzetten naar een later moment.

Campagne inboeken 

Tijdens deze periode is zoals eerder aangegeven communicatie met, en tussen, elkaar heel belangrijk. Denk aan aangepaste openingstijden, oplossingen die je gebruikt om elkaar te helpen, veiligheidsmaatregelen etc. Wij kunnen intern snel schakelen, omdat we alle facetten van opmaak, printen en plakken in eigen huis hebben om de campagne uit te voeren. Alles wat mogelijk is zullen we altijd telefonisch met elkaar bespreken.

Mocht je nog vragen hebben, dan zijn wij maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 telefonisch en per mail bereikbaar. Wij zullen altijd denken in oplossingen, maar werken nu even met minder krachten in de komende weken. Laten we elkaar steunen en verrijken de komende weken en er het beste van maken.

Met gepaste groet,

Het ESH Media team