Valentijnsactie ESH Media - niet te missen!

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Het is tijd voor grote of kleine romantische gebaren. Oftewel het is de perfecte gelegenheid om elkaar extra in het zonnetje te zetten. Ook ESH Media helpt graag een handje mee. Om te voorkomen dat geliefden schoorvoetend een bos bloemen bij het dichtstbijzijnde tankstation moeten halen, hebben wij speciaal door heel Nederland een reminder op gehangen.

Ons doel? Opvallen! En het feit dat je door deze poster getriggerd bent om toch nog even je best te doen voor jouw Valentijn is het bewijs dat buitenreclame werkt. Onze knipoog naar Valentijnsdag en bijbehorend boodschap waren goed zichtbaar in het straatbeeld. Dat is precies wat buitenreclame is: niet te missen!

niet-te-missen-campagne-a0-poster-valentijn-def.jpg

Het ESH Media team bestaat uit gespecialiseerde adviseurs die je graag ondersteunen met het bereiken van jouw communicatiedoel: van leads genereren tot het werven van nieuwe werknemers. Buitenreclame ondersteunt de boodschap die jij continu onder de aandacht wil brengen bij de doelgroep. We denken graag mee hoe we het beste resultaat kunnen behalen.

Ben jij de perfecte match met ESH Media?

1. Versterking van de boodschap

De buitenreclame van ESH media is een effectief middel in jouw marketingmix. Door de borden slim in te zetten, in combinatie met andere on- en offline media, wordt de boodschap van jouw campagne versterkt. Door de spreekwoordelijke kracht van de herhaling blijft de boodschap hangen en verleid je de doelgroep tot het ondernemen van actie.

2. Bereik je doelgroep

Je bent niet de enige die de aandacht vraagt van jouw doelgroep. In dit digitale tijdperk worden mensen overstroomd met commerciële en niet-commerciële content van verschillende afzenders. Met buitenreclame van ESH Media wordt het bereiken van deze groep een stuk makkelijker.

3. Buitenreclame is niet te missen 

Buitenreclame is 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig. Dit maakt dat jouw campagne niet te missen is voor (potentiële) klanten.

Wil je dat jouw boodschap ook een match is met jouw doelgroep?  Met buitenreclame van ESH Media ben je niet missen!