Het gebruik van kunststof platen voor kunst

Wij gebruiken Kunststof platen om de posters op te plakken en in de A0 displays te schuiven. Maar je kan natuurlijk nog veel meer met kunststof platen doen. Een mooi voorbeeld daar van is om de platen voor kunst te gebruiken. Ben de Waal kreeg van ons 25 platen om te gebruiken voor Kunstpark 2020.

Nu is Kunstpark 2020 op zondag 6 september, dus dat duurt nog wel even. Maar gelukkig kon hij ook in 2019 op ons rekenen en heeft hij gebruik gemaakt van onze platen. Hier uit is  een 3D pop-up installatie gemaakt. Maar hoe ziet zo'n creatie er dan uit?

Afgelopen september was het thema 'Kom te biecht in onze dixies’. Daarvoor zijn er 20 evenement-toiletten gehuurd. 1 van de dixies is op zijn kant gelegd en afgewerkt met de kunststof platen! Zie de afbeelding hieronder voor het resultaat.

ben-de-waal.jpg

Het kunstpark/Akoestival is ook genomineerd voor de cultuurprijs 2019. Op 23 januari horen we wie de prijs gewonnen heeft. De winnaar gaat naar huis met een bedrag van €3.000, een trofee en natuurlijk de bijbehorende eer. Succes allemaal.

Wij zijn gek op dit soort initiatieven, dus heb jij ook platen nodig ter bevordering van je kunst? Bij ons mag je altijd gratis platen komen ophalen!