Utrechtse Heuvelrug

Eén van de mooiste gemeenten waar onze A0 displays hangen is de Utrechtse Heuvelrug. De gemeente is een bron van natuur en cultuur. Je kan heerlijk genieten van de bosrijke omgeving. Wandelen, fietsen, paardrijden, vogels spotten, alles kan. Om lokaal te ondersteunen hebben wij nu gereduceerde tarieven voor de lokale ondernemer. Je kan nu dus ook voor een lage prijs adverteren!

Waarom adverteren in de borden langs de weg?

Naast de schitterende omgeving, is het tevens een belangrijk gebied met toegangswegen naar grote steden. In het westen liggen Houten, Nieuwegein, Zeist en Utrecht op een steenworp afstand. Boven de Utrechtse Heuvelrug ligt Amersfoort en in het oosten rijd je richting Arnhem. De Utrechtse Heuvelrug is dus een schitterend gebied om gezien te worden met jouw merk of bedrijf!

Gereduceerd tarief

Normaal betaal je voor een week adverteren in 25 dubbelzijdige A0 displays door de gehele gemeente Utrechtse Heuvelrug €1.036. Vanaf heden hebben wij een gereduceerd tarief  voor de lokale ondernemer! Wij gunnen iedereen de zichtbaarheid, want we weten dat buitenreclame merkbare impact maakt! Het tarief voor de lokale ondernemer is:

€595,-

 

Benieuwd naar hoe je een succesvolle campagne kan draaien? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur voor de Utrechtse Heuvelrug;

Arne Ossebaar || arne@eshmedia.nl || 0621642249