Reclameborden langs de weg

Door reclameborden langs de weg valt jouw campagne op! De reclameborden staan geplaatst op drukke en strategische locaties en zorgen voor een ordentelijk straatbeeld. De reclameborden hangen op ooghoogte en worden dagelijks door duizenden weggebruikers gezien.

reclameborden-langs-de-weg.png

Hoe werken reclameborden langs de weg?

Campagnes in reclameborden langs de weg kunnen in elke gewenste periode en gemeente geplaatst worden met een minimaal duur van 7 dagen. Verschillend per gemeente kan de reclame uiting geplaatst worden in vaste dubbelzijdige reclameborden (A0-displays) of in driezijdige reclameborden (driehoeksborden). Via onze locaties kun je alle mogelijke gemeenten vinden waar reclameborden langs de weg mogelijk zijn.

Wat zijn de kosten van reclameborden langs de weg?

De kosten van reclameborden langs de weg zijn verschillend per gemeente. Op onze gemeenten pagina kun je specifiek per gemeente zien wat de kosten zijn van de A0-displays in onze eigen concessie gemeenten. Driehoeksborden zijn inzetbaar vanaf €18,- per bord, per week. Via ons is het mogelijk om zowel landelijk als lokaal reclameborden langs de weg in te zetten.

Wil jij reclameborden langs de weg inzetten of ben je benieuwd naar de kosten (van andere gemeenten)? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier!

Neem contact met ons op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram