Nieuwe klanten werven door buitenreclame 

Heb jij een locatie zoals een restaurant, winkel of website en wil je weten hoe je nieuwe klanten kunt werven op een originele manier? Nieuwe klanten werven voor je bedrijf kan op veel verschillende manieren. Zo kun je adverteren in de krant, een SEO-strategie opzetten of out-of-home advertenties inzetten.

maroon-table-setting-t20-kjwewe.jpg

Nieuwe klanten

Door blijvend zichtbaar te zijn verhoog je je merkbekendheid onder je doelgroep. Hierdoor blijf jij top-of-mind bij potentiële nieuwe klanten. Maar welk kanaal zorgt dan voor bedrijfsgroei? Door verschillende kanalen van online, outdoor en print met elkaar te combineren zorg je altijd voor het beste resultaat. Een outdoor campagne is zowel lokaal, regionaal als landelijk in zetten en zorgt ervoor dat jij 24/7 zichtbaar bent binnen een bepaalde regio.

Uiteindelijk wil je zorgen voor klantretentie zodat je je klanten vast kunt houden. Voordat je gaat beginnen met het werven van nieuwe klanten moet je dus een goede wervingsstrategie opzetten.

Bestaande klanten

Voor zowel b2c als b2b is het belangrijk dat je zorgt voor een goede klantervaring. Je kunt dit van tevoren uitdenken door middel van klantprofielen. Op deze manier bedenk je hoe het hele proces eruit komt te zien: van het eerste tot het laatste contactmoment en hoe je klant dan weer terug moet komen. Een goed uitgedachte klantervaring zal op den duur zorgen voor klantloyaliteit.

Buitenreclame is een goede manier om zowel nieuwe als bestaande klanten te werven. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden, locaties en prijzen. Ben jij klaar om te groeien? 

Neem contact met ons op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram