Versterk je buitenreclame door online marketing

Combineer je buitenreclame via ESH Media nu met een online marketing campagne. Op basis van jouw buitenreclame zetten wij een online marketing campagne op. Hierdoor is het mogelijk om online te adverteren op platformen als Google Display, Facebook, Instagram of LinkedIn. Afhankelijk van de doelgroep kijken we naar de optimale mix van de online kanalen. De online marketing campagne stemmen we af op jouw buitenreclame zodat alles tegelijk loopt en dezelfde boodschap bevat. Bekijk hier in welke gemeenten het mogelijk is om een buitenreclame campagne op te zetten.

Het opzetten van een online marketing campagne is tijdelijk voor de eerste 10 klanten gratis!

Versterk je buitenreclame door online marketing

Door online marketing is het mogelijk om gericht te adverteren op een bepaalde doelgroep. Zo kun je segmenteren en targeten op zaken als locatie, leeftijd, zoekopdrachten of interesses. Hierdoor weet je zeker dat je advertentie wordt vertoond aan de juiste doelgroep. Weggebruikers zien je buitenreclame campagne, komen vervolgens aan op locatie en krijgen op hun computer, tablet of telefoon nogmaals de campagne te zien. Hierdoor is jouw campagne niet meer te missen!

Verder is het door online marketing mogelijk om alle resultaten te meten op je website door middel van Google Analytics. Zo kun je bijvoorbeeld meten hoe veel mensen je website hebben bezocht, hoe lang ze er zijn geweest en of ze een aankoop of contactaanvraag hebben gedaan.

Platformen

In totaal zijn 13,7 miljoen Nederlanders actief op één of meerdere sociale media. In Nederland zijn er ruim 10 miljoen gebruikers op Facebook, bijna 6 miljoen gebruikers op Instagram en 5 miljoen gebruikers op LinkedIn. Door online marketing is het mogelijk om te adverteren op deze kanalen. Denk hierbij aan een advertentie op een andere website via Google Display, op de tijdlijn van Facebook of LinkedIn en tussen de Stories van Instagram. Hieronder lees je de mogelijke kanalen die jij kunt combineren met een buitenreclame campagne.

Google Display

Google Display is een van de advertentiemogelijkheden van Google. Het ‘Google Display netwerk’ is een enorm advertentienetwerk bestaande uit miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs, apps en Google Sites zoals Gmail en YouTube. Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers en is daardoor het grootste Display netwerk wat er is. De advertenties zijn in de vorm van een afbeelding met tekst of een geanimeerde banner. De advertenties zijn zichtbaar in verschillende formaten.

Facebook Ads

Facebook Ads is een verzamelterm voor het adverteren op Facebook en Instagram. We zetten dit onder één term omdat de advertenties vanuit dezelfde Bedrijfsmanager worden gemaakt. Ook bij Facebook Ads heb je enorm veel targeting en plaatsing mogelijkheden. Zo kan je je richten op een specifieke doelgroep en is het mogelijk om te adverteren in de tijdlijn, Stories en op Messenger. Daarnaast beschikt Facebook over een Audience Network waardoor je je campagne kunt uitbreiden naar apps buiten Facebook. Afhankelijk van de doelstelling kun je met de campagnes je bedrijf promoten, je online verkoop vergroten, leads genereren, je merkbekendheid vergroten, bestaande klanten retargeten of mobiele apps promoten.

LinkedIn Ads

LinkedIn Ads is het advertentienetwerk van LinkedIn. LinkedIn is perfect in te zetten voor zakelijke b2b advertenties. LinkedIn is samen met TikTok en Pinterest een van de platformen die enorm groeit in Nederland. Ook via LinkedIn Ads kan je je erg specifiek richten op een bepaalde doelgroep. Denk hierbij aan leeftijd, locatie, functietitel en branche. Met advertenties op LinkedIn is het bijvoorbeeld mogelijk om leads te genereren, naamsbekendheid te verhogen of te zorgen voor meer websiteverkeer.

Online Marketing Scan

Verder is het mogelijk om een Online Marketing Scan door ons te laten maken. Door de Online Marketing Scan beoordelen we de online activiteiten. Dit doen we aan de hand van een template wat resulteert in een adviesrapport met verbeterpunten voor de korte en lange termijn.

Ben jij geïnteresseerd om een buitenreclame campagne in te zetten en deze te versterken met online marketing? Neem dan snel contact met ons op. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het inzetten van effectieve campagnes en adviseren je hier graag over.

Neem contact met ons op

 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram