Je restaurant promoten door buitenreclame

Heb jij een restaurant en wil je deze promoten? Hier zijn veel verschillende manieren voor. Kijk eerst goed welke doelgroep je wilt bereiken. Vervolgens bepaal je of je een lokale, regionale of misschien zelfs landelijke campagne gaat inzetten.

hotel-interior-at-the-breakfast-room-t20-yrvakp.jpg

Restaurantmarketing

Restaurantmarketing is een overkoepelende term waarbij je een plan maakt om meer reserveringen binnen te krijgen. Hier komt veel bij kijken. Door een goed uitgedacht plan kun je op verschillende manieren zichtbaar zijn. Zo kun je mooie food foto’s maken en deze delen op social media, online adverteren via Google of Instagram, vindbaar zijn op een app als TheFork of door outdoor te adverteren in een bepaalde regio.

Buitenreclame

Een van de mogelijkheden om promotie te maken voor je restaurant is buitenreclame. Dit medium kan door heel Nederland ingezet worden en heeft een hoge attentiewaarde. Dit komt doordat de reclameborden meestal zijn geplaatst op een strategische plek waar dagelijks duizenden weggebruikers passeren.

Door te adverteren in reclameborden langs de weg ben jij een langere periode dagelijks zichtbaar in een bepaalde regio. Hierdoor bereik je veel potentiële klanten en dus hopelijk meer nieuwe reserveringen. Op deze pagina zie je al onze concessie gemeenten waar het mogelijk is om buitenreclame in te zetten. Door de netwerken van onze partners is het mogelijk om zichtbaar te zijn door heel Nederland.

Ben jij geïnteresseerd in een buitenreclame campagne? Wij nemen het hele proces uit handen en komen graag met je in contact.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram