Maximum bereik deal

Als ondernemer wil je het liefste continu zichtbaar zijn bij jouw potentiële en vaste klanten. Het liefst wil je die zichtbaarheid in een groot gebied. En het liefst wil je ook nog eens binnen het marketingbudget blijven. Maar hoe doe je dat? Bij ESH Media kan je succesvol je marketing inzetten door de maximum bereik deal!

Vertel me meer!

Met onze maximum bereik deal, ook wel de Max deal genoemd, verdubbelen wij jouw budget voor buitenreclame. Daarmee ben jij binnen een bepaalde periode van minimaal 6 weken flexibel zichtbaar! De regio wordt in overleg van tevoren bepaald. De selectie dient uit minimaal 6 gemeenten te voldoen.

Na overleg met de buitenreclame adviseur wordt het contract opgemaakt. De campagne wordt binnen de gekozen periode ingezet op basis van beschikbaarheid binnen de gekozen gemeenten. Jij krijgt elke week een overzicht waar de campagne geplaatst is inclusief foto's. Na afloop krijg je nog een totaaloverzicht van de totale inzet in de borden langs de weg.

Voorbeeld

Een klant wil in januari en februari zichtbaar zijn in Woerden, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Oudewater, Zuidplas, Aalsmeer en De Ronde Venen. Hij heeft hier een budget voor van €2500,-. Door onze maximum bereik deal verdubbelen wij dit budget vervolgens naar minimaal €5000,-. Met die mediawaarde zetten we de campagne flexibel in op basis van beschikbaarheid binnen de 6 gekozen gemeenten en binnen de 6 gekozen weken.

Ik wil graag meer informatie!

Ben jij geïnteresseerd om tegen een gereduceerd tarief buitenreclame in te zetten? Maak dan nu gebruik van onze maximum bereik deal. Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Vul nu onderstaand contactformulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met jou op!

v.a. €2.500 excl. drukwerk*
*De maximum bereik deal is niet mogelijk voor inkoop van derden.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram