Personeel werven: hoe doe je dat?

Heb jij een of meerdere vacatures open staan en zoek je hier personeel voor? Er zijn verschillende manieren om personeel te werven. Maar hoe valt jouw vacature meer op dan alle andere vacatures?

two-business-men-doing-an-interview-in-the-office-t20-6yvp3v.jpg

Personeelsadvertentie

Uiteraard begin je eerst met het schrijven van een goede personeelsadvertentie. Probeer hierin zo duidelijk mogelijk de functie en voorwaarden te beschrijven. Als dit gereed is kan je aan de slag met het verspreiden van je vacature.

Verspreiden 

Naast het plaatsen van de vacature op je eigen website is het ook mogelijk om deze te plaatsen op websites als Indeed, Nationale Vacaturebank of Jobbird. Maar hoe val je dan op tussen alle andere vacatures? Voornamelijk in sectoren als techniek, ICT, zorg of onderwijs zijn er veel bedrijven druk bezig met het werven van personeel.

Buitenreclame is een uitgelezen mogelijkheid om op een originele manier personeel te werven. Op deze manier komt jouw vacature meer onder de aandacht. Dit medium is door heel Nederland in te zetten en bied veel verschillende mogelijkheden. Hierdoor is jouw vacature voor een bepaalde periode, in een bepaalde regio 24 uur per dag zichtbaar.

Buitenreclame

Wil jij dus op een creatieve manier personeel werven? Buitenreclame is een effectieve manier om jouw vacatures op te vullen. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden, locaties en prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons. 

Neem contact met ons op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram