Default


04 november 2019

Inmiddels verzorgen wij in al meer dan 60 gemeenten de buitenreclame. Daar is sinds vandaag een gemeente bijgekomen, wij hebben namelijk Houten aan ons netwerk mogen toevoegen!


14 oktober 2019

Misschien heeft u het al meegekregen. Wij zijn druk bezig met ons nieuwe pand. We zijn dusdanig ver dat we bijna gaan verhuizen. 


19 september 2019

ESH Media is weer terug in Leidschendam-Voorburg. Enkele jaren geleden zijn we al geïntroduceerd in de gemeente met onze A0-displays. Toen helaas voor een kortere tijd, maar goed nieuws; vanaf 1 juni 2019 kiest Leidschendam-Voorburg weer bewust voor de A0-displays van ESH Media!


19 september 2019

Wij hebben altijd plek voor stagiairs! Nu hebben we een vacature voor een DTP stage openstaan! Maar hoe is het om stage te lopen bij ESH Media? Maak kennis met Rick, stagiair accountmanager.


19 september 2019

ESH Media werkt vaak samen met gemeentes voor gemeentelijke campagnes. Welbekende campagnes zijn de BOB campagne, vuurwerk opruiming campagne en de landelijke opschoondag. Dit keer is er een mooie nieuwe campagne!


15 mei 2019

Hoe is het om buitenreclameadviseur te zijn en hoe werkt dat eigenlijk? Laurens van Roon, accountmanager bij ESH Media, vertelt in het blad van de Meerse over buitenreclame. Hoe wordt bijvoorbeeld een campagne opgezet en wat zijn de mogelijkheden?


14 maart 2019

Online marketing is niet meer weg te denken uit de huidige mediamix. Logisch, want geen ander kanaal biedt zulke specifieke targetmogelijkheden. Maar Out Of Home is ook niet weg te swipen uit het medialandschap. Ook dit kanaal werkt nog. Soms nog beter dan ‘vroeger’. Waarom zou je deze dan niet benutten? Ook out of home wordt door onze klanten nog wel eens vergeten vanwege de sterke focus op online. Zonde! Want out of home (oftewel OOH) is voor een doelgroep met een sterke geografische focus letterlijk niet weg te denken of swipen uit het landschap.