Default

12 april 2021

Vanaf 1 april 2021 is er een nieuwe A0 aanbieder in Lelystad en dat zijn wij, ESH Media. Wij vertellen graag wat wij kunnen betekenen voor jou!

 


08 maart 2021

De verkiezingen staan weer voor de deur. Er zijn zoveel partijen met zoveel standpunten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. In deze wirwar van standpunten en partijen hebben wij besloten om ook ons verkiezingsprogramma op te stellen. Hierin komen wij met duidelijke standpunten naar buiten waarom je voor ESH moet kiezen om gekozen te worden!


29 juli 2020

Eén van de mooiste gemeenten waar onze A0 displays hangen is de Utrechtse Heuvelrug. De gemeente is een bron van natuur en cultuur. Je kan heerlijk genieten van de bosrijke omgeving. Wandelen, fietsen, paardrijden, vogels spotten, alles kan. Om lokaal te ondersteunen hebben wij nu gereduceerde tarieven voor de lokale ondernemer. Je kan nu dus ook voor een lage prijs adverteren!


31 maart 2020

Klimaatverandering. Het woord zelf klinkt op zich niet verkeerd. Het klimaat kan nou eenmaal veranderen. We merken alleen dat de klimaatverandering van vandaag de dag zorgelijk is. Er zijn bosbranden, overstromingen, extremere temperaturen. Dit zijn nog maar enkele gevolgen. Vanzelfsprekend moet hier iets aan gebeuren.


16 maart 2020

Het Coronavirus heeft momenteel een flinke impact op ons land. Wij vinden het belangrijk om tijdens deze periode er voor elkaar te zijn. Media en communicatie zijn hierin zeer belangrijk, dit staat dan ook tussen de cruciale beroepen. Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk met jullie te communiceren.


06 maart 2020

Vandaag de dag, 9 maart 2020, zijn we daadwerkelijk verhuisd! Iedereen is vol enthousiasme begonnen op: Kromwijk 4a, 3442AG Woerden. Graag dit adres aanpassen in jouw administratie. Uiteraard ook alle post graag naar dit adres sturen.


10 februari 2020

Is het een match? Lees verder hoe wij onze Valentijnsactie hebben ingezet door heel Nederland.


16 januari 2020

Wij gebruiken Kunststof platen om de posters op te plakken en in de A0 displays te schuiven. Maar je kan natuurlijk nog veel meer met kunststof platen doen. Een mooi voorbeeld daar van is om de platen voor kunst te gebruiken. 


04 november 2019

Inmiddels verzorgen wij in al meer dan 60 gemeenten de buitenreclame. Daar is sinds vandaag een gemeente bijgekomen, wij hebben namelijk Houten aan ons netwerk mogen toevoegen!


14 oktober 2019

Misschien heeft u het al meegekregen. Wij zijn druk bezig met ons nieuwe pand. We zijn dusdanig ver dat we bijna gaan verhuizen.