Default

23 maart 2024

Het recyclen van blikjes en flesjes en het voorkomen van afval langs de weg zijn de belangrijkste onderdelen van milieubehoud, wat erg belangrijk is voor onze planeet.


15 november 2022

ESH Media heeft de aanbesteding concessie A0 reclamedisplays Haarlemmermeer gewonnen.


28 oktober 2022

ESH Media heeft de concessies Zoetermeer en Lansingerland gewonnen!


12 april 2021

Vanaf 1 april 2021 is er een nieuwe A0 aanbieder in Lelystad en dat zijn wij, ESH Media. Wij vertellen graag wat wij kunnen betekenen voor jou!

 


08 maart 2021

De verkiezingen staan weer voor de deur. Er zijn zoveel partijen met zoveel standpunten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. In deze wirwar van standpunten en partijen hebben wij besloten om ook ons verkiezingsprogramma op te stellen. Hierin komen wij met duidelijke standpunten naar buiten waarom je voor ESH moet kiezen om gekozen te worden!


29 juli 2020

Eén van de mooiste gemeenten waar onze A0 displays hangen is de Utrechtse Heuvelrug. De gemeente is een bron van natuur en cultuur. Je kan heerlijk genieten van de bosrijke omgeving. Wandelen, fietsen, paardrijden, vogels spotten, alles kan. Om lokaal te ondersteunen hebben wij nu gereduceerde tarieven voor de lokale ondernemer. Je kan nu dus ook voor een lage prijs adverteren!


31 maart 2020

Klimaatverandering. Het woord zelf klinkt op zich niet verkeerd. Het klimaat kan nou eenmaal veranderen. We merken alleen dat de klimaatverandering van vandaag de dag zorgelijk is. Er zijn bosbranden, overstromingen, extremere temperaturen. Dit zijn nog maar enkele gevolgen. Vanzelfsprekend moet hier iets aan gebeuren.


06 maart 2020

Vandaag de dag, 9 maart 2020, zijn we daadwerkelijk verhuisd! Iedereen is vol enthousiasme begonnen op: Kromwijk 4a, 3442AG Woerden. Graag dit adres aanpassen in jouw administratie. Uiteraard ook alle post graag naar dit adres sturen.


10 februari 2020

Is het een match? Lees verder hoe wij onze Valentijnsactie hebben ingezet door heel Nederland.


16 januari 2020

Wij gebruiken Kunststof platen om de posters op te plakken en in de A0 displays te schuiven. Maar je kan natuurlijk nog veel meer met kunststof platen doen. Een mooi voorbeeld daar van is om de platen voor kunst te gebruiken.