Stage lopen bij ESH Media

Wij hebben altijd plek voor stagiairs! Nu hebben we een vacature voor een DTP stage openstaan! Maar hoe is het om stage te lopen bij ESH Media? Maak kennis met Rick, stagiair accountmanager.

Wie ben ik?

Mijn naam is Rick van Schaik en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer International Business Studies op het ROC Midden Nederland te Utrecht. Voor mijn deelopleiding Junior Accountmanager werd mij gevraagd om een stageplek te gaan zoeken in het zakelijk verkopen. Via stagemarkt stuitte ik op ESH Media. Dit bedrijf trok mij direct aan. Ze bevinden zich namelijk in een bijzondere branche (buitenreclame). Daarnaast spraken hun visie en doelen mij ook erg aan. Ik besloot op goed geluk een motivatiebrief op te sturen. Al gauw kreeg ik een telefoontje met de uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Dat ESH Media hierin snel schakelt is erg prettig. Je krijgt dan echt het gevoel dat er naar je omgekeken wordt en dat je serieus genomen wordt. Dat heb ik bij vorige stages minder ervaren.

Leerproces

Bij ESH Media krijg je als stagiair veel vrijheid. Wat ik hier vooral fijn aan vond, is dat ik zelf alles mocht doen. Hierdoor leer je alles zeer snel en raak je gemakkelijk wegwijs in het hele proces van ontwerp tot aan de plaatsing van de displays. Het contact met de stagebegeleider vanuit ESH Media is erg prettig en persoonlijk. In de eerste weken kom je te zitten bij je stagebegeleider en die leert jou alle kneepjes van het vak. Ook hierin krijg je alle tijd en vrijheid die je nodig hebt, om jezelf hierin vervolgens goed door te ontwikkelen. Feedback speelt hierin een cruciale rol, uiteindelijk loop je stage om te leren. De tips en complimenten die je krijgt vanuit het bedrijf zorgen voor meer motivatie. Daarnaast zorgt de sfeer binnen het bedrijf en het jonge/dynamische team voor een open werksfeer. Hierdoor kan je makkelijk en gauw je plek vinden binnen het bedrijf!

Toekomst

Vandaag de dag, inmiddels een jaar nadat ik ben begonnen, ben ik nog steeds werkzaam bij ESH Media. Ik ondersteun de salesafdeling op allerlei vlakken. Ik heb bij elke afdeling binnen het bedrijf al eens bijgesprongen, wat mijn werk ontzettend afwisselend en dus ook uitdagend maakt. Vanaf augustus zal ik weer fulltime aan de slag gaan bij ESH Media, met als hoofdtaak het managen van accounts. Hierbij zal ik ondersteuning bieden bij verschillende regio’s, te denken aan: Hilversum, Baarn en Eemnes. Ik verheug mij nu al op aankomende tijd!

Ook stage lopen bij ESH Media?

Vacatures