Buitenreclame Gouda

Naast Woerden, Bodegraven-Reeuwijk en Oudewater kiest nu ook gemeente Gouda voor ESH Media!

Reclameborden Gouda:

gouda-aandacht.jpg

Vanaf 1 januari 2020 hoef je voor het  plaatsen van driehoeks- of sandwichborden geen vergunning meer aan te vragen bij de gemeente Gouda. Je kan hiervoor nu terecht bij ESH Media. Voorheen konden alleen sportevenementen en sociale culturele evenementen gebruik maken van de buitenreclame. Nu is het voor iedere adverteerder toegestaan om buitenreclame in Gouda in te zetten!

Wat kan je verwachten van ons?

adviseren.pngontwerpen.pngdrukken.pngplaatsen.png

We zijn inmiddels al 25 jaar lang dé specialist in buitenreclame. De A0 Displays zijn voor alle partijen toegankelijk. Wij zullen je helpen in het proces van jouw vraag tot het beoogde resultaat. Daarnaast geven we jou advies, maken het ontwerp, drukken de campagne en plaatsen deze in de borden. Kortom, van A tot Z verzorgen wij jouw campagne!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees meer over buitenreclame in Gemeente Gouda!

0

Mask

Referenties van klanten

Annex Cinema ESH Media
Annex Cinema
Annex Cinema

Annex Cinema in Woerden neemt zesmaal per jaar een serie reclameborden af bij ESH Media. De woordvoerder van Annex Cinema is tevreden over de impact daarvan. “We maken niet alleen reclame via de borden, maar zorgen zo ook voor algemene bekendheid van Annex Cinema. Zelfs mensen die maar zelden naar de bioscoop gaan, kennen ons van de borden. Het is reclame die veel zichtbaarder is dan via kranten of andere media.” De woordvoerder van Annex Cinema krijgt regelmatig reacties van klanten op de buitenreclame: "Mensen vinden het erg origineel. Het draagt beslist bij aan een positief imago."

Restaurant Vuur ESH Media
Restaurant Vuur
Restaurant Vuur

ESH Media is voor ons een geweldige samenwerkingspartner. Vanzelfsprekend proberen wij het e.e.a. zoveel mogelijk te plannen, maar soms zijn er op het laatste moment toch nog wijzigingen. De flexibiliteit en het snelle schakelen ervaren wij als bijzonder prettig. Ook wordt er volop meegedacht en zijn er goede afspraken 'op maat' mogelijk. De reclame via de borden is absoluut doeltreffend voor onze acties.

George Kroon


Volg onze projecten ook op Instagram