Gemeente Hoeksche Waard - Strijen

8683

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Hoeksche Waard - Strijen

Strijen is een plaats en voormalige gemeente in de Hoeksche Waard, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en had een totale oppervlakte van 57,74 km2. Strijen telt in totaal  8.790 inwoners. Binnen de voormalige gemeente Strijen was het dorp Strijen het grootst.

Vanaf 1 januari 2019 is de gemeente Strijen onderdeel van de gemeente Hoeksche Waard. De gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Oud-Beijerland zijn ook onderdeel van deze gemeente. Strijen is de oudste gemeente van de Hoeksche Waard en beschikt over heel veel uiteenlopende monumenten. Op de gemeentelijke monumentenlijst staan ongeveer zeventig verschillende objecten.

Strijen is een kleine gemeente waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Strijen?

 Via ESH Media kun je in Strijen gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Julianastraat, Weelsedijk en de Schelpweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Strijen

Jouw campagne in Strijen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Strijen is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.836 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 38.360.

Jouw campagne in Strijen nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Oud-Beijerland, Binnenmaas en Cromstrijen?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Strijen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Strijen

€ 400,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram