Gemeente Haarlemmermeer - Zwanenburg

7540

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Zwanenburg

Zwanenburg is een dorp in  de gemeente Haarlemmermeer en ligt in de provincie Noord-Holland. Zwanenburg heeft een totale oppervlakte van 4,92 km2 telt in totaal 7.795 inwoners. 

Zwanenburg vormt eigenlijk een tweelingdorp met Halfweg. Echter behoort Halfweg historisch geizen bij de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude terwijl Zwanenburg bij de gemeente Haarlemmermeer hoort. Sinds de fusie op 1 januari 2019, vallen beide dorpen onder de gemeente Haarlemmermeer.

Zwanenburg heeft haar naam te danken aan het Gemeenlandshuis Swanenburg in Halfweg en heeft haar bestaan te danken aan de landarbeiders die na de drooglegging van het Haarlemmermeer, hun huizen  onderaan de dijk op goedkopere gronden bouwden.

Zwanenburg is een klein dorp waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk Zwanenburg?

Via ESH Media kun je in Zwanenburg gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Domineeslaan, Dennenlaan en de Zwanerburgerdijk gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 5 aangeboden.

Plaatsing in Zwanenburg

Jouw campagne in Zwanenburg wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Zwanenburg is 10. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.502 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 17.510.

Jouw campagne in Zwanenburg nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Badhoevedorp?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Zwanenburg!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

5 Dubbelzijdige displays Zwanenburg

€ 269,00 per week

Regulier Tarief
10 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

5 Dubbelzijdige displays Zwanenburg

€ 115,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram