Gemeente Haarlemmermeer - Vijfhuizen

4194

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Vijfhuizen

Vijfhuizen is een dorp in de gemeetne Haarlemmermeer en ligt in de provincie Noord-Holland. Vijfhuizen telt in totaal 4.775 inwoners. Vijfhuizen ligt tegenover Haarlem en naast Vijfhuizen liggen Cruquius en Nieuwebrug. In Vijfhuizen liggen 4 verschillende wijken/buurten: Mient, Nes, Baarsjes en Stellinghof. Stellinghof is een van de Haarlemmermeerse Vinex-wijken. Vinex is een afkorting van Vierde Nota Ruimtelijke Ordening Extra. Stellinghof is te herkennen aan de bijzondere architectuur.

Vijfhuizen heeft een ondernemingsvereniging, een actieve dorpsvereniging, een wijkraad in Stellinghof, een feestweekcommissie en een oranjecommissie. Voor de jongeren heeft Vijfhuizen twee verschillende verenigingen die de Spiering en de Jungle worden genoemd. 

Vijfhuizen heeft dus verschillende wijken en er worden veel activiteiten georganiseerd. Hierdoor is het voor jouw campagne gunstig om deze rondom deze activiteiten te plaatsen en in de wijken. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk Vijfhuizen ?

Via ESH Media kun je in Vijfhuizen gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Kromme Spieringweg, Spieringweg en Vijfhuizerweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 5 aangeboden.

Plaatsing in Vijfhuizen

Jouw campagne in Vijfhuizen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Vijfhuizen is 5. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 24.423 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 122.115.

Jouw campagne in Vijfhuizen nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Zwanenburg?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Vijfhuizen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

5 Dubbelzijdige displays Vijfhuizen

€ 277,00 per week

Regulier Tarief
10 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

5 Dubbelzijdige displays Vijfhuizen

€ 115,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram