Gemeente Haarlemmermeer - Schiphol

17242

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Schiphol

Schiphol ligt in de gemeente Haarlemmermeer en ligt in de provincie Noord-Holland. Schiphol telt in totaal 17.242 inwoners. De Koninklijke Luchthaven Schiphol of ook wel Amsterdam Airport Schiphol genoemd, is de grootste Nederlandse luchthaven en een erg belangrijke luchthaven in Europa. Het vliegveld ligt ongeveer op 15 kilometer afstand van Amsterdam. De naam schiphol kan ook worden gebruikt als plaatsnaam.

Wat is er mogelijk bij Schiphol?

Via ESH Media kun je bij Schiphol gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing bij Schiphol

Jouw campagne bij Schiphol wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Schiphol is 5. 

Jouw campagne bij Schiphol nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Vijfhuizen?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne bij Schiphol!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

5 Dubbelzijdige displays Schipholrijk

€ 264,00 per week

Regulier Tarief
10 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram