Gemeente Haarlemmermeer - Lisserbroek

3640

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Lisserbroek

Lisserbroek is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer en ligt in de provincie Noord-Holland. Lisserbroek telt in totaal 3.450 inwoners. Lisserbroek ligt in het zuidwesten van het Haarlemmermeer, tegen de grens van Zuid-Holland aan. Lisserbroek is omgeven door de dorpen/plaatsen Abbenes, Nieuw-Vennep, Beinsdorp en Buitenkaag. 

Lisserbroek heeft haar naam te danken aan het moeras van Lisse. Dit wordt namelijk 'het broeck van Lisse' genoemd. Lisserbroek ligt aan de rand van het Haarlemmermeer en heeft nooit onafgebroken onder water gestaan.  Nadat het Haarlemmermeer werd drooggemaald, werd het dorpje Lisserbroek opgericht door turfstekers. Vanaf toen is het dorpje langzaam uit gaan groeien.

Lisserbroek is een klein dorp waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Lisserbroek?

Via ESH Media kun je in Lisserbroek gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Lisserbroekerweg, Turfspoor en de Lisserdijk gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 5 aangeboden.

Plaatsing in Lisserbroek

Jouw campagne in Lisserbroek wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Lisserbroek is 5. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is nog niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in Lisserbroek nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Nieuw-Vennep?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Lisserbroek!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

5 Dubbelzijdige displays Lisserbroek

€ 277,00 per week

Regulier Tarief
10 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

5 Dubbelzijdige displays Lisserbroek

€ 115,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram