Gemeente Lijnden

1017

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Lijnden

De gemeente Lijnden telt 1.017 inwoners. Door te adverteren met ESH zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Wat is er mogelijk in Lijnden?

Via Event Support Holland kunt u in de gemeente Lijnden gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 5 aangeboden.

Plaatsing in Lijnden

Uw campagne in Lijnden wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

12965-eh-gemeente-haarlemmermeer-mantelzorg-ondersteuning(4).jpg  13126-eh-de-meerse-yentl-en-de-boer-wk-34-hoofddorp-2(3).jpg  img-0041(3).jpg

Uw campagne in de gemeente Lijnden nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Lisserbroek

Volledige service

Bij Event Support Holland denken wij graag met u mee over de invulling van uw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om uw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van Event Support Holland gaat dan ook graag voor u aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die u wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij uw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na uw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer uw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start uw campagne in Lijnden!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.


5 Dubbelzijdige displays Lijnden

€ 265,00 per week

Regulier Tarief
10 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen

Offerte

Terug naar overzicht