Gemeente Haarlemmermeer - Lijnden

1017

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Lijnden

Lijnden is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer en ligt in de provincie Noord-Holland. Het dorp heeft een totale oppervlakte van 0,68 km2 en telt in totaal 825 inwoners. Het dorp heeft de naam te danken aan het gemaal De Lynden, wat een van de drie stoomgemalen is die het Haarlemmermeer heeft drooggemaakt. 

Om het dorp Lijnden heen, liggen de dorpen Zwanenburg, Badhoevedorp, Boesingheliede en Lijnden-Oost. Er staan twee kerken in Lijnden, echter zijn deze buiten gebruik. De Sint Franciscus van Saleskerk is de oudste Rooms-katholieke kerk van Haarlemmermeer en wordt sinds 2002 niet meer gebruikt. Het staat nu op de lijst van gemeentelijke monumenten. De hervormde Geloof- en Liefde kerk komt uit 1935 en is sinds 2001 gesloten. 

Lijnden is een klein dorp waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Lijnden?

Via ESH Media kun je in Lijnden gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Hoofdweg Oostzijde en de Akerdijk gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 5 aangeboden.

Plaatsing in Lijnden

Jouw campagne in Lijnden wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Lijnden is 10. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 19.393 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 96.965.

Jouw campagne in Lijnden nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Lisserbroek?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Lijnden!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

5 Dubbelzijdige displays Lijnden

€ 277,00 per week

Regulier Tarief
10 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

5 Dubbelzijdige displays Lijnden

€ 115,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram