Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Hoofddorp

77.885 Inwoners

125 A0 displays

vanaf €652,- per week

Buitenreclame gemeente Haarlemmermeer


Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Hoofddorp

Hoofddorp is een plaats in de provincie Noord-Holland en is de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. Hoofddorp heeft een totale oppervlakte van 3,79 km2 en telt in totaal 77.885 inwoners. Hoofddorp is in een korte tijd een grote plaats geworden.

Hoofddorp bestaat uit heel veel verschillende woonwijken: Hoofddorp-Oost, Arnolduspark, Hoofddorp-Centrum, Fruittuinen, Piratenwijk, Graan voor Visch, Noord, Oost-West, Pax, Toolenburg-Zuid, Vrijschot-Noord, Bleesland, Vrijschot-Zuid, Bornholm, Toolenburg-West, Overbos, Floriande en Boseilanden. 

Het winkelcentrum van Hoofddorp ligt rondom het Marktplein/Beursplein en ligt aan de oostzijde van de stad. Door het vele geluid dat van Schiphol afkomt, kan Hoofddorp niet verder naar het oosten uitbreiden. Het winkelcentrum bevat 300 verschillende winkels.

Hoofddorp is dus een grote plaats geworden, heeft veel verschillende wijken en een populair winkelcentrum. Hierdoor is het voor jouw campagne gunstig om deze in het centrum te plaatsen en in de wijken. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Hoofddorp?

Via ESH Media kun je in Hoofddorp adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Van Heuven Goedhartlaan, Leenderbos, Hoofdweg Oostzijde en de Kruisweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 aangeboden.

Plaatsing in Hoofddorp

Jouw campagne in Hoofddorp wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Hoofddorp is 125. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.253 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 156.325.

Jouw campagne in Hoofddorp nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Lijnden?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Hoofddorp!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

25 Dubbelzijdige displays Hoofddorp

€ 1.320,00 per week

Regulier Tarief
50 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Hoofddorp

€ 652,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in Haarlemmermeer

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De verrijdbare bak is overal neer te zetten en is gemaakt van gerecycled staal wat afkomstig is van onze oude reclame displays. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram