Gemeente Haarlemmermeer - Badhoevedorp

12044

Potentiële kopers

Buitenreclame Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer in de provincie Noord-Holland. Badhoevendorp telt in totaal 12.650 inwoners. Het Badhoevedorp is vernoemd naar de modelboerderij genaamd 'De Badhoeve' van de burgemeester van Haarlemmermeer.

Badhoevedorp heeft meerdere wijken: Bouwlust, Noordwest, Zuid-centrum en Noordoost. Echter worden de namen van de wijken amper door de bewoners gehanteerd. Dit komt omdat er informele wijknamen worden gebruikt die dus gebruikerlijk zijn.  Zo worden de namen het Groene dakendorp en de Vogelbuurt gebruikt. De naam van het Groene Dakendorp is ontstaat doordat de dure villa's die daar staan, groene daken hebben. De naam van de Vogelbuurt is ontstaan doordat de straten naar de bekende vliegtuigen van de KLM werden vernoemd. Doordat de bekende vliegthuigen naar vogels werden vernoemd, komt de wijk zo op zijn naam.

Wat is er mogelijk in Badhoevedorp?

Via ESH Media kun je in Badhoevedorp gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Burgemeester Amersfoordtlaan, Akkerdijk en de Zeemanlaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 5 en 10 aangeboden.

Plaatsing in Badhoevedorp

Jouw campagne in Badhoevedorp wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Badhoevedorp is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 19.393 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 193.930.

Jouw campagne in Badhoevedorp nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Cruquius?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Badhoevedorp!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Badhoevedorp

€ 538,00 per week

Regulier Tarief
20 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

5 Dubbelzijdige displays Badhoevedorp

€ 269,00 per week

Regulier Tarief
10 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Badhoevedorp

€ 231,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

5 Dubbelzijdige displays Badhoevedorp

€ 115,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram