Gemeente Woerden - Kamerik

3808

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Woerden - Kamerik

Kamerik is een dorp in de gemeente Woerden en ligt in de provincie Utrecht. Kamerik heeft een totale oppervlakte van 0,6 km2 en telt in totaal 3.870 inwoners. 

Kamerik ligt ongeveer 1,5 km ten noorden van Woerden aan de Kamerikse Wetering. Het had oorspronkelijk lintbebouwing aan beide kanten van de Wetering. Deze oorspronkelijke bebouwing is ondertussen beschermd dorpsgezicht. Een groot aantal panden valt onder monumentenzorg.

Kamerik is een klein dorp waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Kamerik?

Via ESH Media kun je in Kamerik gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Mijzijde, Spruitweg en Van Teylingenweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 5 aangeboden.

Plaatsing in Kamerik

Jouw campagne in Kamerik wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Kamerik is 5. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 9.433 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 47.165.

Jouw campagne in Kamerik nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Harmelen of Woerden?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start uw campagne in Kamerik!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

5 Dubbelzijdige displays Kamerik

€ 191,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram