Gemeente Schouwen-Duiveland

33821

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland is is een eiland en een gemeente en ligt in de provincie Zeeland. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 488,21 km2. De gemeente Schouwen-Duiveland telt in totaal 33.779 inwoners. 

Het eiland heeft twee vaste verbindingen naar Goeree-Overflakkee: de Brouwersdam en de Grevelingendam. De Oosterscheldekering en de Zeelandbrug gaan beide naar Noord-Beveland.

Het eiland is erg populair bij toeristen. Voornamelijk de plaats Renesse is een populaire vakantiebestemming voor jongeren. Echter probeert Renesse zich de laatste jaren steeds meer te ontwikkelen als badplaats voor gezinnen en ouderen. Dat het eiland erg populair is, is gunstig voor jouw campagne! Zo komen er erg veel mensen waardoor een groot publiek jouw campagne zal zien!

Wat is er mogelijk in Schouwen-Duiveland?

Via ESH Media kun je in de gemeente Schouwen-Duiveland gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Nieuwe Koolweg, Hogezoom en de Molenweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 aangeboden.

Plaatsing in Schouwen-Duiveland

Jouw campagne in Schouwen-Duiveland wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Schouwen-Duiveland is 150. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.248 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 81.200.

Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien. 's Zomers zijn er zelfs structureel 150.000 mensen op het eiland. Oftewel, extra potentiële klanten voor jou!

Jouw campagne in de gemeente Schouwen-Duiveland nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Kapelle, Middelburg en Reimerswaal?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Schouwen-Duiveland!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

25 Dubbelzijdige displays Schouwen-Duiveland

€ 813,00 per week

Regulier Tarief
50 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Schouwen-Duiveland

€ 262,00 per week

Gereduceerd Tarief
50 Vlakken

Niet commerciële evenementen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram