Buitenreclame Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

30100

Potentiële kopers

Buitenreclame in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een dorp en een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 11,90 km2. De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht telt in totaal 30.966 inwoners. 

Hendrik-Ido-Ambacht ligt in een deel van IJsselmonde, namelijk: Zwijndrechtse Waard. Hendrik-Ido-Ambacht ligt naast 4 verschillende plaatsen: Ridderkerk, Zwijndrecht, Alblasserdam en Papendrecht. Daarnaast grenst Hendrik-Ido-Ambacht in het noorden aan de rivier de Waal en in het oosten aan de rivier de Noord. Hendrik-Ido-Ambacht maakt officieel deel uit van de regio Drechtsteden. 

Hendrik-Ido-Ambacht heeft tot het jaar 1855 ' Hendrik-Ido-Schildmanskinderen-Ambacht en de Oostendam' geheten. In 1855 heeft een fusie plaatsgevonden waaruit de huidige gemeentenaam is gekomen. 

Hendrik-Ido-Ambacht heeft een grote hoeveelheid kerken. Het opvallende zijn de enorm grote reformatorische kerken. De Petrakerk van de Gereformeerde Gemeente telde namelijk in totaal 1620 zitplaatsen. Echter groeit de gemeente te hard voor het aantal zitplaatsen dat beschikbaar is. De kerk is dus te klein geworden. 

Adverteren in Hendrik-Ido-Ambacht?

Via ESH Media kun je in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Antoniuslaan, Laan van Welhorst en de Rietlaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 & 20 aangeboden.

Reclameborden plaatsen in Hendrik-Ido-Ambacht?

Jouw campagne in Hendrik-Ido-Ambacht wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is 50. 

Jouw campagne in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht en Ridderkerk?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Hendrik-Ido-Ambacht!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays H-I-A

€ 927,00 per week

Regulier tarief
40 Vlakken

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays H-I-A

€ 464,00 per week

Regulier Tarief
20 Vlakken

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays H-I-A

€ 164,00 per week

Gereduceerd tarief
20 vlakken

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays H-I-A

€ 328,00 per week

Gereduceerd tarief
40 vlakken

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram