Buitenreclame Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

31.382 Inwoners

50 A0 displays

vanaf €164,- per week

Buitenreclame gemeente Hendrik-Ido-Ambacht


Buitenreclame in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een dorp en een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 11,90 km2. De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht telt in totaal 31.382 inwoners. 

Hendrik-Ido-Ambacht ligt in een deel van IJsselmonde, namelijk: Zwijndrechtse Waard. Hendrik-Ido-Ambacht ligt naast 4 verschillende plaatsen: Ridderkerk, Zwijndrecht, Alblasserdam en Papendrecht. Daarnaast grenst Hendrik-Ido-Ambacht in het noorden aan de rivier de Waal en in het oosten aan de rivier de Noord. Hendrik-Ido-Ambacht maakt officieel deel uit van de regio Drechtsteden. 

Hendrik-Ido-Ambacht heeft tot het jaar 1855 ' Hendrik-Ido-Schildmanskinderen-Ambacht en de Oostendam' geheten. In 1855 heeft een fusie plaatsgevonden waaruit de huidige gemeentenaam is gekomen. 

Hendrik-Ido-Ambacht heeft een grote hoeveelheid kerken. Het opvallende zijn de enorm grote reformatorische kerken. De Petrakerk van de Gereformeerde Gemeente telde namelijk in totaal 1620 zitplaatsen. Echter groeit de gemeente te hard voor het aantal zitplaatsen dat beschikbaar is. De kerk is dus te klein geworden. 

Adverteren in Hendrik-Ido-Ambacht?

Via ESH Media kun je in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Antoniuslaan, Laan van Welhorst en de Rietlaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 & 20 aangeboden.

Reclameborden plaatsen in Hendrik-Ido-Ambacht?

Jouw campagne in Hendrik-Ido-Ambacht wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is 50. 

Jouw campagne in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht en Ridderkerk?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Hendrik-Ido-Ambacht!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays H-I-A

€ 950,00 per week

Regulier tarief
40 Vlakken

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays H-I-A

€ 475,00 per week

Regulier Tarief
20 Vlakken

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays H-I-A

€ 168,00 per week

Gereduceerd tarief
20 vlakken

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays H-I-A

€ 336,00 per week

Gereduceerd tarief
40 vlakken

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in Hendrik-Ido-Ambacht

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De verrijdbare bak is overal neer te zetten en is gemaakt van 100% gerecyclede pallets.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou graag over de invulling van jouw campagne. Met ruim 25 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram