Gemeente Zaltbommel

27743

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Zaltbommel

Zaltbommel is een gemeente en ligt in de provincie Gelderland. De gemeente Zaltbommel heeft een totale oppervlakte van 89,04 km2 en telt in totaal 27.743 inwoners. 

Zaltbommel ligt in de Bommelerwaard, wat een streek is in het zuidwesten in Gelderland. De Bommelerwaard ligt tussen de rivieren De Waal, De Maas en de Afgedamde Maas.

De gemeente bestaat uit de voormalige gemeenten Zaltbommel, Kerkwijk en Brakel en is op 1 januari 1999 ontstaan. Zaltbommel heeft 12 kernen: Aalst,Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemer-Noord, Nederhemert-Zuid, Nieuwaal, Poederoijen, Zaltbommel en Zuilichem. Zaltbommel is de hoofdplaats.

Wat is er mogelijk in Zaltbommel?

Via ESH Media kun je in de gemeente Zaltbommel gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Steenweg, Van Heemstraweg Oost en de Hogeweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Zaltbommel

Jouw campagne in Zaltbommel wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Zaltbommel is 40. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.350 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 67.000.

Jouw campagne in de gemeente Vianen nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Leerdam en Zederik?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Zaltbommel!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Zaltbommel

€ 972,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Zaltbommel

€ 440,00 per week

Regulier tarief geldend voor niet-commerciële partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram