Gemeente Zaltbommel

27743

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Zaltbommel


De gemeente Zaltbommel telt 27.743 inwoners. Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Wat is er mogelijk in Zaltbommel?


Via ESH Media kunt u in de gemeente Zaltbommel gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Zaltbommel


Uw campagne in Zaltbommel wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

zaltbommel-2vierkant.jpg  zaltbommelvierkant.jpg  14199-sk-van-der-wal-kerst-periode-2017-naamsbekendheid-2-vierkant.jpg

Uw campagne in de gemeente Zaltbommel nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra displays in de gemeente Maasdriel of zet uw campagne landelijk in via onze displays.
 

Volledige service


Bij ESH Media denken wij graag met u mee over de invulling van uw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om uw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH  gaat dan ook graag voor u aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die u wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij uw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na uw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer uw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start uw campagne in Zaltbommel !

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.


20 Dubbelzijdige displays Zaltbommel

€ 929,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Zaltbommel

€ 420,00 per week

Regulier tarief geldend voor niet-commerciële partijen.

Offerte

Terug naar overzicht