Gemeente Hoeksche Waard - Korendijk

11000

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Hoeksche Waard - Korendijk

Korendijk was een van de vijf gemeenten op het eiland Hoeksche Waard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Korendijk telt 11.000 inwoners. 

De gemeente Korendijk bestond sinds 1 januari 1984 en maakt vanaf 1 januari 2019 deel uit van de gemeente Hoeksche Waard. Ook de gemeenten gemeenten Cromstrijen, Strijen, Binnenmaas en Oud-Beijerland horen bij deze gemeente.

Wat in Korendijk het meeste ruimte inneemt, zijn de landbouw en de boomgaarden. Daarnaast staan de dijken vol met schapen en koeien. Doordat Korendijk een groen en stil karakter heeft, trekt het gebied veel mensen die er een dagje op willen uittrekken om bijvoorbeeld te wandelen, fietsen of zeilen. Dit is perfect voor jouw campagne! Door jouw campagne op deze plekken te plaatsen, zullen veel mensen jouw campagne zien!

Wat is er mogelijk in Korendijk?

Via ESH Media kun je in Korendijk gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Korendijk

Jouw campagne in Korendijk wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Korendijk is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 753 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 7.530.

Jouw campagne in Korendijk nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Binnenmaas, Cromstrijen, Oud-Beijerland en Cromstrijen?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Korendijk!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Korendijk

€ 368,00 per week

Regulier Tarief
20 vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram