Gemeente De Ronde Venen

42654

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente De Ronde Venen

De Ronde Venen is een gemeente in het noordwesten van de provincie Utrecht en heeft een totale oppervlakte van 116,98 km2 waarvan 16,21 km2 water. De gemeente De Ronde Venen telt in totaal 44.059 inwoners. De gemeente De Ronde Venen bestaat uit de plaatsen Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. Mijdrecht is de grootste plaats in de gemeente en is daarbij ook de hoofdplaats van de gemeente. 

In de 20e eeuw waren er nog stations in gebruik in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen. Van 1915 tot en met 1950 reden er stoomtreinen voor personenvervoer. Daarnaast is de spoorlijn nog tot 1986 gebruikt voor goederenvervoer. Nu staan deze drie stationsgebouwen op de gemeentelijke monumentenlijst. Vanaf de fusie in 2011 heeft de gemeente De Ronde Venen weer een station, namelijk station Abcoude.

Rondom de gemeente liggen de steden Amsterdam, Utrecht, Woerden en Hilversum. Als groen gebied ligt de gemeente hier dus tussenin. Dit zorgt ervoor dat de drukte en gezelligheid van de steden dichtbij is, maar in de gemeente zelf de rust, natuur en het groen centraal staan. Voor jouw campagne is het dan ook perfect om de campagne te plaatsen op de wegen van en naar deze steden toe. Zo valt je campagne namelijk op bij degene die de drukke stad opzoeken of juist terugkomen van een dagje in de drukke stad!

Wat is er mogelijk in De Ronde Venen?

Via ESH Media kun je in de gemeente De Ronde Venen gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Mijdrechtse Dwarsweg, de Hoofdweg, Oosterlandweg en de Herenweg en Donkereind gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden, met een aparte serie van 5 in Abcoude.

Plaatsing in De Ronde Venen

Jouw campagne in De Ronde Venen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente De Ronde Venen is 85. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.327 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 126.540.

Jouw campagne in de gemeente De Ronde Venen nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Woerden (+ Kamerik & Harmelen) en Bodegraven-Reeuwijk?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in De Ronde Venen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays De Ronde Venen

€ 1.000,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

5 Dubbelzijdige displays Abcoude

€ 250,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays De Ronde Venen

€ 204,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram