Buitenreclame Gemeente Aalsmeer

32.139 Inwoners

75 A0 displays

vanaf €419,- per week

Buitenreclame gemeente Aalsmeer


Aalsmeer is een gemeente en een stad en ligt in Noord-Holland. De gemeente Aalsmeer heeft een totale oppervlakte van 32,29 km2 en telt in totaal 32.139 inwoners. De steden en dorpen Aalsmeer, Kudelstaart, Oosteinde en het zogenaamde 'gehucht' Calslagen behoren tot de gemeente Aalsmeer.

De naam van de stad en gemeente is afgeleid van de woorden 'aal' en 'meer'. Aalsmeer wordt begrensd door het Westeinderplassen, het grootste open water van de Randstad en het Ringvaartkanaal. De stad ligt ongeveer 13 km ten zuidwesten van Amsterdam. Daarnaast is het oudere deel van de stad omgeven door polders. Doordat de grootste bloemenveiling ter wereld samen met een aantal kwekerijen en een proefstation voor sierteelt is gevestigd in Aalsmeer, wordt de stad Aalsmeer ook wel de bloemenhoofdstad van de wereld genoemd. 

Aalsmeer is hét bloemendorp aan het water. In en rondom het water is er een grote verscheidenheid aan activiteiten om te ondernemen, zijn er vele ambachten en zit de bloemenexport midden in het dorp. Voor veel mensen is Aalsmeer dus een perfecte plek om er een dagje op uit te gaan. Voor jou dus een goede plek om in het dorp en rondom deze activiteiten te adverteren!

Adverteren in Aalsmeer?
Via ESH Media kun je in de gemeente Aalsmeer adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Aalsmeerderbrug en de Oosteinderweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden aangeboden per serie van 25.

Jouw campagne in Aalsmeer wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Aalsmeer is 75. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.037 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 125.925.

Jouw campagne in de gemeente Aalsmeer nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten De Ronde Venen en Kaag en Braasem?

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Aalsmeer!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

25 Dubbelzijdige displays Aalsmeer

€ 1.042,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven uit de gemeente Aalsmeer.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Aalsmeer

€ 1.101,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven buiten de gemeente Aalsmeer.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Aalsmeer

€ 419,00 per week

Partijen zonder winstoogmerk, op basis van vrijwilligers, geen evenementen waar entree voor wordt geheven.

Offerte

Andere producten in Aalsmeer

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De verrijdbare bak is overal neer te zetten en is gemaakt van 100% gerecyclede pallets.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou graag over de invulling van jouw campagne. Met ruim 25 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram