Buitenreclame voor de autobranche

Je ziet je business steeds verder teruglopen. Lege showrooms, klanten stellen niet-noodzakelijk onderhoud van hun auto uit en autofabrieken liggen voor een groot deel stil. Hoe nu verder? Hoe zorg je ervoor dat klanten wel naar jouw garage of showroom komen om zich te oriënteren op een nieuwe auto? ESH Media helpt jou in deze bijzondere tijd om tegen een scherp tarief geen business te missen. Klanten behouden en binnenhalen door zichtbaarheid is nu crucialer dan ooit. 

Buitenreclame is het antwoord. Al vanaf 160 euro zorg jij dat je in jouw regio niet te missen bent. 

Buitenreclame bord: Blijft ondernemers steunen van ESH Media

Geef bij ons aan in welke gemeente jij wilt werken aan de zichtbaarheid van jouw garage of showroom. De prijzen zijn inclusief drukwerk (tegen kostprijs) en vertegenwoordigen de helft van de reguliere prijzen. Deze week een go is volgende week al posters langs de kant van de weg.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask

Referenties van klanten

Annex Cinema ESH Media
Annex Cinema
Annex Cinema

Annex Cinema in Woerden neemt zesmaal per jaar een serie reclameborden af bij ESH Media. De woordvoerder van Annex Cinema is tevreden over de impact daarvan. “We maken niet alleen reclame via de borden, maar zorgen zo ook voor algemene bekendheid van Annex Cinema. Zelfs mensen die maar zelden naar de bioscoop gaan, kennen ons van de borden. Het is reclame die veel zichtbaarder is dan via kranten of andere media.” De woordvoerder van Annex Cinema krijgt regelmatig reacties van klanten op de buitenreclame: "Mensen vinden het erg origineel. Het draagt beslist bij aan een positief imago."

OveralDouchen.nl ESH Media
OveralDouchen.nl
OveralDouchen.nl

ESH Media zorgt voor extra omzet! Door de jaren heen hebben wij van OveralDouchen.nl diverse media geprobeerd en vrijwel altijd leverde het niets of te weinig op. De buitenreclame ESH Media is hierin voor ons de uitzondering. De reclameborden staan op mooie zichtbare locaties/gemeentes. De kracht van herhaling en onze duidelijke reclameborden werpen voor ons zijn vruchten af. Het mooie van ESH Media is hun proces, milieu staat hoog in het vaandel, maar ook vrijwel kreukloze reclameborden. Persoonlijk stoor ik mij aan lelijke, scheve, bobbelende reclameposters. Dit leidt de aandacht af van waar het om gaat. Wij merken het meteen in onze aanvragen wanneer er een reclamecampagne door ESH Media geplaatst is. Wij kunnen ESH Media van harte aanbevelen! Onze tip: vraag om advies, want zij denken met jou mee!


Volg onze projecten ook op Instagram