Dit jaar bestaat ESH Media 25 jaar! Om dit te vieren, trakteren wij in de maand september onze relaties en maak je kans op mooie prijzen. We hebben maar liefst 25 hoofdprijzen te vergeven en diverse kleinere leuke prijzen, de hoofdprijs is een gratis verzorgde campagne van 7 dagen in één van onze 60 gemeenten!

25 jaar geleden

In 1997 is Bas Van der Putten het bedrijf begonnen onder de naam Event Support Holland. In het begin was Event Support Holland vooral bekend van het plaatsen van de losse driehoeksborden door heel Nederland. Na een aantal jaar begon ESH met een aantal eigen vaste gemeenten en daarbij de inzet van de vaste displays. In de loop der jaren breidde dit zich flink uit naar het aantal gemeenten waar we nu op zitten.

De werkwijze ten opzichte van 1997 is ook flink veranderd. Vroeger was het team veel kleiner, zagen de wisselwagens er anders uit en werden orders anders verwerkt, nu gebruiken we een heel nieuw hightech systeem om al onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl vroeger de opdrachten nog wel eens op een bierviltje binnen kwamen.
Na vele jaren en verschillende huisstijlen, staat het bedrijf nu bekend onder de naam ESH Media. Ondertussen beheren we al 60 gemeentes met onze vaste A0-displays. Uiteraard zijn we onze oorsprong niet vergeten en plaatsen wij nog steeds losse driehoeksborden door heel Nederland. Naast de A0-displays en de driehoeksborden verzorgen we ook stoepbakken en het Moving Billboard.

In de toekomst wensen we nog meer mooie reclamecampagnes te verzorgen, te groeien in succes en samen met jou aan de toekomst te bouwen. Op naar de volgende 25 jaar!

Win één van de vele prijzen!

Hoe kan je één van deze prijzen winnen? Laat in onderstaand contact formulier je gegevens achter. In de maand September ‘22 maken we de winnaars bekend. Hou onze social kanalen dus goed in de gaten!

Vul hieronder je gegevens in en maak kans op één van de vele prijzen!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Waarom vragen we deze gegevens?

Om een winnaar te selecteren is het voor ons van belang om verschillende persoonlijke gegevens van je te hebben. Hierdoor kunnen wij nagaan of de ingevulde gegevens correct zijn. Als je een van de prijzen gewonnen hebt zullen wij telefonisch contact met je opnemen. Bekijk hier meer informatie over ons privacy beleid.

Wil je meer zien van 25 jaar ESH Media?

Volg onze projecten op Instagram!


Volg onze projecten ook op Instagram